Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

9/5/16

Αποκατάσταση της Ιστορίας και της ΟΜΑΔΑΣ

Ακούγεται ήδη στα πηγαδάκια του χώρου, ότι δήθεν ο ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης διαλύει το ανδρικό του τμήμα.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ πήρε μια γενναία απόφαση για την εκκαθάριση του τμήματος και την  πλήρη αναγέννησή του.
Ο Αντώνης Καρυπίδης δεν θα είναι πλέον στην ομάδα μας. Όλοι οι αθλητές που αγωνίστηκαν την τελευταία περίοδο στο τμήμα, έχουν κληθεί από την διοίκηση, για μία ενημέρωση των πεπραγμένων, αλλά και για μία παρουσίαση του πλάνου, που έχει ο σύλλογος για την επόμενη ημέρα.
Παράλληλα η διοίκηση έχει ξεκινήσει επαφές με αθλητές, που θα ήθελαν να βρεθούν στην νέα σελίδα του συλλόγου.
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε την επανασύνδεση του αθλήματος με έναν πολύ μεγάλο στυλοβάτη του χώρου.
Μετά τον Radoman Miroslav, τον Γκαγκανά Κωσταντίνο, τον Miki Randjelovic, τον Καραουλάνη Αντώνιο, ένα ακόμη μεγάλο όνομα του αθλήματος είναι έτοιμο να αναλάβει την ομάδα, που ήδη έχει αρχίσει να γεμίζει το ρόστερ της, με άτομα που ήταν παλιότερα στην ομάδα, αλλά και με αθλητές που για πρώτη φορά θα βρεθούν στον ΑΠΟΛΛΩΝ.
Από όλα όσα έγιναν, τα οποία δεν θα δημοσιοποιήσουμε, θα θέλαμε μόνο να αποκαταστήσουμε την "ολιγοψυχία" για την οποία κατηγορήθηκαν ορισμένες αθλήτριές μας, μέσα από την επίσημη σελίδα μας, με το άρθρο που ακολούθησε την ήττα του γυναικείου τμήματος, από τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, που μας στέρησε τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου για την Α1 εθνική κατηγορία.
Θυμίζουμε ότι όλα τα προγνωστικά, με βάση τα αποτελέσματα, έδιναν αδιαφιλονίκητο φαβορί την ομάδα μας.
Ο αγώνας κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, όπου το σκορ διαμορφώθηκε στο εκπληκτικό 1-6 υπέρ της ομάδας του ΑΡΗ. Η αλλαγή ψυχολογίας που έγινε με το time out, ισορρόπησε τον αγώνα και οι αθλήτριές μας, πάλεψαν στη συνέχεια σαν λιοντάρια για να πάρουν την νίκη. 
Τελικό σκορ 20-22.
Οι κορασίδες που συμμετείχαν στην υπέροχη χρονιά του γυναικείου τμήματος και ετοιμάζονται για τους αγώνες μπαράζ που θα οδηγήσουν στο fianl-6, κάνανε μια συζήτηση με την διοίκηση, ώστε να επανέλθει η ατμόσφαιρα σε φυσιολογικούς ρυθμούς, αφού μετά τον παραπάνω αγώνα υπήρχε μια συνολική βουβαμάρα.
Ανέφεραν με πίκρα ότι κάποιοι από τους αθλητές που αγωνίζονταν φέτος στο ανδρικό μας, βρέθηκαν στο ΔΑΚ Σταυρούπολης και ορισμένοι από αυτούς, από το πρώτο τέρμα που πέτυχε η ομάδα του ΑΡΗ, έδειξαν ολοφάνερα την υποστήριξή τους στην αντίπαλη ομάδα.
"Μας έκοψαν τα πόδια" είπαν χαρακτηριστικά! Η συνέχεια του αγώνα αναφέρθηκε πιο πάνω.
Είναι θλιβερό το γεγονός και το αντιλαμβάνεται και ο πιο απλός θεατής. Είναι τουλάχιστον ανήθικο να βλέπεις αυτόν που ήρθε, όπως νομίζεις,να σε στηρίξει, να υποστηρίζει τον αντίπαλο σου.
Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την δόξα του νικητή, υποχρεωθήκαμε να αναφέρουμε ένα γεγονός που μας γνωστοποίησαν τα κορίτσια της ομάδας μας, τα οποία σπιλώθηκαν χωρίς λόγο και κάποιες από αυτές (κορασίδες), ρίχνονται αύριο στην μάχη των μπαράζ.
Ολοκληρώνοντας την προσπάθεια αποκατάστασης της Ιστορίας και της ΟΜΑΔΑΣ, γνωρίζουμε σε ΟΛΟΥΣ και σε ΟΛΕΣ ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝ, που συμπλήρωσε 21 χρόνια από την ίδρυσή του, την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει κανονικά στο ανδρικό πρωτάθλημα!