Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

12/5/16

Με το βλέμμα στον "τελικό" για το final-6

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ταξίδεψε στην όμορφη Βέροια και στο πανέμορφο Φιλίππειο, για να αντιμετωπίσει  τον Αμύντα Αμυνταίου, στα πλαίσια των αγώνων μπαράζ, για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων. Σεβόμενοι την αναβολή, που ζήτησε η ακριτική ομάδα, ο αγώνας έγινε χθες (Τετάρτη) και έτσι τα κορίτσια και των δύο ομάδων, μετά το σχολείο, βρέθηκαν στο υπέροχο γυμναστήριο της "χαντμπολομάνας".
Μαζί με την αποστολή μας, που ξεκίνησε με λεωφορείο από το ΔΑΚ Σταυρούπολης, ταξίδεψαν αθλητές όλων των τμημάτων, δείχνοντας έμπρακτα, ότι όλοι μαζί είμαστε πλέον μια γροθιά. Γονείς και φίλοι συμπλήρωσαν τα καθίσματα, ενώ η μεγάλη έκπληξη μας περίμενε στο Φιλίππειο
Ο Radoman Miroslav ήταν ήδη εκεί! Ένας πραγματικός φίλος, που βοήθησε στην πρώτη ανασυγκρότηση του συλλόγου και, αν και βρίσκεται πλέον μόνιμα στη Σερβία είναι συνέχεια δίπλα μας! 
Ο πρώην προπονητής του γυναικείου μας τμήματος, που μας οδήγησε σε μεγάλες και ιστορικές νίκες, έδωσε ένα χαιρετισμό πριν την προθέρμανση στις αθλήτριές μας. Η λάμψη στα μάτια των αθλητριών μας ήταν ολοφάνερη και εκδηλώθηκε με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο γήπεδο.
Με το σκορ να σταματά στο 17-6, στα πρώτα τριάντα λεπτά, η νίκη έδειχνε από νωρίς να μας χαμογελά. 
Στη συνέχεια δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν και οι 14 αθλήτριες, ενώ χάρη στην μεγάλη πολυφωνία της επίθεσης, ο πίνακας σταμάτησε με την ολοκλήρωση του αγώνα, στο 40-15.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ για να βρεθεί στην καλύτερη εξάδα της Ελλάδας θα πρέπει το Σάββατο στις 17:00, στο γυμναστήριο των Σερρών, να ξεπεράσει το εμπόδιο της φιλόδοξης Προσοτσάνης.

Η ομάδα μας για άλλη μια φορά θα ταξιδέψει με λεωφορείο, αλλά και με αυτοκίνητα και θα έχει και πάλι δυναμική παρουσία στην κερκίδα.