Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

8/2/16

Αγγίξαμε το όνειρο με το Πανόραμα

Μετά την μεγάλη νίκη μας επί του Άρη, την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Πανοράματος βρέθηκε στο ΔΑΚ Σταυρούπολης, για να ανακόψει μια ξέφρενη σειρά νικών του συλλόγου μας, από την αρχή της χρονιάς σε όλα τα τμήματα.
Οι εκπληκτικές για άλλη μια φορά αθλήτριές μας, σκόνταψαν στην πολύ κακή διαιτησία που "προστάτεψε" την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας από απώλεια βαθμού ή βαθμών.
Η αρμάδα του Πανοράματος που φιλοδοξεί να επιστρέψει στην Α1 εθνική κατηγορία, όπου ανήκει πραγματικά, συνάντησε σοβαρή δυσκολία και υποχρεώθηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό να χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, όλα τα "όπλα" της.
Μια μικρή διαφορά τριών (3) τερμάτων που κατάφερε να πάρει από την αρχή του αγώνα η πρωταθλήτρια ομάδα του Πανοράματος, έκλεισε στο 20λεπτο, με το σκορ να δείχνει 7-7. 
Οι λεπτομέρειες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έδωσαν ξανά έναν αέρα τριών (3) τερμάτων στις φιλοξενούμενες, που πήγαν στα αποδυτήρια με το ισχνό 10-13.
Η επανάληψη έφερε απίθανα σφυρίγματα. Άλλες φορές η απειρία και άλλες φορές η δύναμη του φαβορί, ώθησε το διαιτητικό δίδυμο σε αλλεπάλληλα λάθη, που άφησε το σκληρό παιχνίδι, με αποτέλεσμα, κυρίως, να υπάρχει έντονος ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού, όσο ο αγώνας αποκτούσε "χιτσκοκικό φινάλε".
Το Πανόραμα που μέχρι τώρα σκόραρε περισσότερα από 30 τέρματα ανά αγώνα, έμεινε στα 24, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, την υπέροχη δουλειά της αμυντικής μας διάταξης. 
Το τελικό 22-24 άφησε ανάμικτα συναισθήματα και σίγουρα πολλά παράπονα για την διαιτησία που μας στέρησε έναν τρομακτικό σε μέγεθος άθλο!
Φυσικά προηγήθηκε το ανεξήγητο στρεσάρισμα ορισμένων βασικών μας αθλητριών, στο πρώτο ημίχρονο αλλά και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, που αναπάντεχα άλλαξε όλα τα πλάνα του αγώνα.
Παρά τις δύσκολες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν και παρά το 10-16, που φαινόταν να δίνει το ψυχολογικό προβάδισμα στην ομάδα του Πανοράματος, οι αθλήτριές μας κατάφεραν πολύ γρήγορα να ξαναβάλουν "φωτιά" στον πίνακα και στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα να βγάλουν απαγορευτικό για καρδιακούς.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όλα τα κορίτσια που υπερέβαλαν εαυτό και απέδειξαν ότι όλα μπορούν να γίνουν, αν πραγματικά το προσπαθήσεις.
Για μια ακόμη φορά μας τίμησε με την παρουσία του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας σε θέματα αθλητισμού, κος Λαλές Δημήτριος.
Ανεκτίμητη η συμπαράσταση της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. με τον πρόεδρό της εθελοντικής ομάδας κο Μακαβό Γεώργιο να είναι πλέον μόνιμος θαμώνας του γυμναστηρίου, όταν παίζει η ομάδα μας, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις κυρίες της ομάδας που καλύπτουν τις πρώτες βοήθειες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!