Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

8/2/16

Παρέλαση Αστεριών στην Σταυρούπολη

Αγιασοφίτου, Ποιμενίδου
Σε μια μεταβατική περίοδο, οι περισσότερες ομάδες συμπληρώνουν την φρεσκάδα των νεαρών αθλητριών τους με την εμπειρία των γυναικών που  ύψωσαν το άθλημα σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Είναι πραγματική τιμή, να έχουμε έστω και σαν αντίπαλο την Ποιμενίδου Ελένη στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας! Η αθλήτρια του Πανοράματος μετά από κατακτήσεις πρωταθλημάτων Ελλάδας και από μια περιήγηση στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης βρέθηκε στην δυνατή ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Στη σάλα κόσμημα του ΔΑΚ Σταυρούπολης, πριν λίγες ώρες παρέλασαν αθλήτριες που πραγματικά άφησαν το στίγμα τους όπου αγωνίστηκαν. Μια άλλη μεγάλη μορφή του αθλήματος για την ομάδας του Πανοράματος, η Ειρήνη Βασιλειάδου άφησε και αυτή το πετραδάκι της στην ιστορία αρκετών ομάδων της Ελλάδας.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα μας φέτος έχει την ευτυχία δίπλα στις πολύ δυνατές κορασίδες να έχει την Αγιασοφίτου Αναστασία και την Κανατσαροπούλου Θέα που πραγματικά έχουν ξεπεράσει αμέτρητες δύσκολες καταστάσεις αγώνα και έχουν γευτεί πολλές χαρές από το άθλημα!
Η απόβαση της Κατερίνης στην Σταυρούπολη, μας έχει φέρει τις φανταστικές αδερφές Λευθέρη, την Άννα και την Ευγενία που μπορούν να ανεβάσουν εξοντωτικά τον πήχη της ομάδας που αγωνίζονται! 
Το βαρόμετρο όταν τα πόδια βαραίνουν δείχνει Χωρίκη Βίκυ, Δερμεντζή Χαρούλα και φυσικά Σαράφη Σωτηρία!
Μια πραγματική παρέλαση αστεριών λοιπόν είχαμε την ευκαιρία να δούμε στο ΔΑΚ Σταυρούπολης!