Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

30/1/17

Η Αξιούπολη πήρε την νίκη στους άνδρες

Οι άνδρες μας για την 2η αγωνιστική του 2ου γύρου, ταξίδεψαν στην πάντα φιλόξενη Αξιούπολη. Η ομάδα μας παρά την μεγάλη ανανέωση, και το φορτωμένο "ρόστερ", βρέθηκε με αρκετές απουσίες στην γειτονική μας πόλη, οι οποίες κόστισαν, μια καλύτερη τύχη στην διάρκεια του αγώνα.
Το ξεκίνημα παρ'όλα αυτά ήταν αρκετά καλό με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Η ομάδα μας προηγήθηκε με το 6-7 στο 15λεπτο, για να γίνει λίγο αργότερα το 8-8. Σε εκείνο το σημείο η Αξιούπολη κατάφερε, να πάρει, με ένα εκπληκτικό σερί 9-1, μια εντυπωσιακή διαφορά, η οποία έφερε στο κλείσιμο του ημιχρόνου το σκορ στο 17-9. Μια διαφορά που ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο, να μειωθεί, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αθλητών μας στην επανάληψη.
Το τελικό 35-23, με επιμέρους σκορ δευτέρου ημιχρόνου 18-14, αφήνει την γεύση της καλής προσπάθειας, που πραγματικά ωριμάζει την ομάδα μας κάθε εβδομάδα. Πολλά μπράβο σε όλους τους αθλητές μας, που πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση, με αρκετές ελλείψεις και απέναντι σε μια ομάδα, που διεκδικεί δικαιολογημένα την άνοδο της στην Α2 εθνική κατηγορία.