Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

30/1/17

Νίκη ψυχολογίας για τις κορασίδες


Πέρασαν λίγες μέρες από τον τελικό του διεθνούς τουρνουά, που οδηγήθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στη διαδικασία των shoot out. Οι δύο κορυφαίες ομάδες της ΕΣΧΘ για την κατηγορία των κορασίδων, συναντήθηκαν, ξανά, στο σπίτι του χάντμπολ (Μίκρα), για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά.
Πυλαία και ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης μονοπωλούν τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον στα ηλικιακά πρωταθλήματα των κοριτσιών. 
Ο αγώνας σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε σε καμία ομάδα την ευκαιρία να ξεφύγει στο σκορ, δίνοντας την εντύπωση ότι θα δούμε ξανά έναν αγώνα θρίλερ.
Τα κορίτσια μας φανερά αν και αρκετά πιο έτοιμες για μεγάλα παιχνίδια σαν αυτό, υπέπεσαν σε αρκετά αβίαστα λάθη, δίνοντας συνεχώς την δυνατότητα στην Πυλαία, που πραγματικά έβγαζε "και από την μύγα, ξίγκι", να βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με το σκορ και μάλιστα κάποια στιγμή να περάσει και μπροστά. Η ανάπαυλα βρήκε την απόλυτη ισορροπία 13-13.
Μια άμυνα για άλλη μια φορά για σεμινάριο, χωρίς σκληρά μαρκαρίσματα έφερε την ομάδα μας να δημιουργήσει σταδιακά ένα προβάδισμα. Κομβικό ήταν το σημείο στο οποίο η κορυφαία αθλήτρια της ομάδα της Πυλαίας δέχτηκε 3η δίλεπτη αποβολή και κόκκινη κάρτα, γεγονός που τάραξε την υπόλοιπη ομάδα που μάταια περίμενε από την δεύτερη αθλήτρια της ομάδας να κάνει τα πάντα.
Πολύ πιο εύκολα από το τελικό σκορ 24-30, η ομάδα μας έφτασε στην νίκη και συνέχισε στην πορεία της προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος.