Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

30/1/17

Με κατεβασμένα ρολά ο ΠΑΟΚ στην Σταυρούπολη

Συνηθίζουμε να ταξινομούμε το άθλημα της χειροσφαίρισης στα ομαδικά αθλήματα. 
Είναι ένα συναρπαστικό λέμε ...ομαδικό άθλημα!
Αυτό το δεδομένο, πριν λίγες ώρες καταρρίφθηκε, στο κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης.
Οι παμπαίδες μας φιλοξένησαν την ομάδα του ΠΑΟΚ, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Οι αθλητές μας για άλλη μια φορά ξεκίνησαν με το γνωστό ξέφρενο ρυθμό. Όμως αυτή τη φορά το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο.
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κατάφερνε συνεχώς να σταματά την πορεία της μπάλας προς την εστία του με εκπληκτικές επεμβάσεις. Αμέτρητα τετ-α-τετ χάθηκαν, ενώ όταν δεν τα κατάφερνε ο ίδιος, τα δοκάρια έπαιζαν άσχημα παιχνίδια και πετούσαν ξανά, την μπάλα, μακριά από την εστία του. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 12-12, αντί για το 25-12, γεγονός που σε συνδυασμό με τον τραυματισμό, ελαφρύ ευτυχώς, αθλητή μας, έφερε την ψυχολογία των αθλητών μας, σε πολύ χαμηλά επίπεδα. 
Η συνέχεια κύλησε στον ίδιο μονότονο ρυθμό. Οι αθλητές μας έφταναν άνετα στα έξι μέτρα κι εκεί σταματούσαν μπροστά στον τερματοφύλακα ή στα δοκάρια.
Χαρακτηριστικό ήταν το σουτ  αθλητή μας που χτύπησε στην ρίζα του δοκαριού, ταξίδεψε πίσω από τον τερματοφύλακα στην ρίζα του άλλου δοκαριού και στην συνέχεια έφυγε χωρίς ...ντροπή μακριά από την εστία.  
Μπορούμε άνετα να πούμε ότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ πήρε μια δίκαιη νίκη, 18-24. Ενώ για την ομάδα μας ήταν ένα μάθημα που πρέπει να δουλευτεί για την συνέχεια. Η διαιτησία του ενός και νέου διαιτητή, σε ένα τόσο έντονο αγώνα, ήταν με αρκετά λάθη και για τις δύο ομάδες, αλλά θα ήταν μεγάλο ολίσθημα, να του φορτώσουμε την ήττα σε έναν αγώνα, που πραγματικά χάσαμε μόνοι μας.
Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και φυσικά συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία, γιατί ακόμη και από τις ήττες μαθαίνεις και μόνο μαθαίνοντας γίνεσαι καλύτερος και νικητής!!!