Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

19/12/16

Εντυπωσιακό το πέρασμα στην Πολίχνη

Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου στην ιεραρχία τμήματος του συλλόγου μας, επιλέχθηκε η αλλαγή έδρας, για να χτυπήσει ξανά η καρδιά του αθλήματος στο παγωμένο γυμναστήριο της Πολίχνης.
Έτσι ο προγραμματισμένος αγώνας μας με την ομάδα της Πυλαίας, ορίστηκε στο ΔΑΚ Πολίχνης που υποδέχτηκε ξανά την μπάλα του χάντμπολ.
Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται ώστε να μην αφήσουμε άλλο ένα γυμναστήριο να κλείσει τις πόρτες του στο άθλημα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ομάδες είχαν να αντιμετωπίσουν το κρύο και το ολισθηρό παρκέ, αφού είχε προηγηθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή και δεν προλάβαμε να έχουμε το γήπεδο σε καλή κατάσταση.
Η ομάδα μας ερχόταν από μια πικρή ήττα στην Κοζάνη και σίγουρα μια νέα ήττα, θα μας άφηνε αρκετά μακριά από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.
Το τελικό σκορ 28-25 απέναντι στην πάντα δυνατή ομάδα της Πυλαίας αφήνει μια γλυκιά γεύση στην ομάδα για την χρονιά που φεύγει και δίνει προοπτική για μεγαλύτερες επιτυχίες το νέο έτος.
Δεν ήταν όμως μόνο η μεγάλη νίκη που έδωσε την πολύ μεγάλη χαρά, αλλά η κόρνα της γραμματείας που ξανα-ήχησε δυνατά στο ΔΑΚ Πολίχνης, δίνοντας την βεβαιότητα ότι το άθλημα επιστρέφει στο κλειστό της Πολίχνης!