Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

22/5/16

Τρέξαμε κι εμείς για τα πρώην στρατόπεδα

Μια ακόμη δράση του Δήμου Παύλου Μελά, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στέφθηκε με επιτυχία, παρά τον έκδηλο φόβο κακοκαιρίας.
Μικροί και μεγάλοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των δύο μεγάλων καλλικρατικών δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης, έδωσαν μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας για την τύχη των πρώην στρατοπέδων. Οι Δήμαρχοι, κος Δεμουρτζίδης Δημήτριος και κος Κυρίζογλου Λάζαρος βρέθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες μας.
Από την υπέροχη αυτή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύλλογός μας, που αποτελεί βροντερό σύμμαχο κάθε ενέργειας που προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της περιοχής μας.
Πέρα από την εκτεταμένη δημοσιοποίηση της εκδήλωσης, με κάθε πρόσφορο μέσο και προς κάθε κατεύθυνση, υπήρξε έντονη προσπάθεια για μεταφορά της ημερομηνίας του λαϊκού δρόμου του Δήμου Νεάπολης Συκεών, σε άλλη ημερομηνία, ενώ ταυτόχρονα δημιουργήθηκε η παρακαταθήκη για την επίσημη συμμετοχή του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου την επόμενη χρονιά.

Ο σύλλογος μας βρέθηκε στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά με αθλητές, γονείς και φίλους του συλλόγου. Η μικρότερη παρουσία στις τάξεις του ΑΠΟΛΛΩΝ, ήταν 4 ετών και κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση, αφού δεν σταμάτησε τις προσπεράσεις, απέναντι σε μικρούς και μεγάλους αθλητές, για να τερματίσει μέσα σε χειροκροτήματα, στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.
Συγχαρητήρια θα πρέπει να δώσουμε κι εμείς στους διοργανωτές, αυτής της τεράστιας εκδήλωσης, που εδώ και έναν περίπου μήνα μονοπώλησε το ενδιαφέρον και δημιούργησε μια συνέχεια ενός θεσμού, που ευελπιστούμε την επόμενη χρονιά να ενώσει όλη την δυτική Θεσσαλονίκη.