Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

21/5/16

Είμαστε πια πρωταθλητές!!!

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι παγκορασίδες μας, και μαθηματικά, έχουν κατακτήσει, με ιδιαίτερη άνεση, την πρώτη θέση! Μόνο με νίκες και με μεγάλες διαφορές στο σκορ!!!
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής έδειχνε ΑΠΟΛΛΩΝ - Παναθλητικός. Μετά όμως από παράκληση της ομάδας των Συκεών, που δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί την Κυριακή, στις 19:00, στο ΔΑΚ Σταυρούπολης, δεχτήκαμε ο αγώνας να διεξαχθεί μακριά από την φυσική μας έδρα.
Με αρκετές απουσίες η ομάδα μας, παρουσιάστηκε πανέτοιμη από το πρώτο λεπτό. 
Το ...μηχανάκι που μετρούσε τις πάσες, σε κάθε μας επιθετική ενέργεια, κυριολεκτικά έσπασε, μετά την άκρως ομαδική λειτουργία, που πραγματικά μαγεύει την κερκίδα και αφήνει και στις αθλήτριές μας, τα ωραιότερα συναισθήματα. Ο πίνακας σταμάτησε μετά το πρώτο 20λεπτο στο 10-5
Οι δύο τερματοφύλακές μας, άφησαν ξανά άριστες διαπιστεύσεις, ενώ όλες οι κοπέλες πέρασαν από την θέση της αλλαγής, ώστε η ομάδα να μπορεί να παρουσιάζει συνεχώς την ίδια εικόνα.
Το τελικό σκορ 24-10, έδωσε την ευκαιρία, σε όλα τα κορίτσια να πανηγυρίσουν και να διασκεδάσουν παίζοντας, σε χαλαρό ρυθμό, με μια τεράστια μπάλα ασκήσεων γυμναστικής, που βρέθηκε στο γυμναστήριο.
Η νίκη αυτή δίνει επάξια την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος στην ομάδα μας!
Σας περιμένουμε όλους και όλες την επόμενη αγωνιστική στο γυμναστήριο της Μίκρας, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε στην Θεσσαλονίκη, αφού εκκρεμεί μόνο ο αγώνας μας στο Κιλκίς.