Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

5/5/16

Η ώρα των Κορασίδων

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των κορασίδων μας, που την επόμενη εβδομάδα ρίχνονται στην μάχη των μπαράζ, για την πρόκριση της ομάδας μας, στην καλύτερη 6άδα της Ελλάδας.
Μετά την ολοκλήρωση του ανδρικού και γυναικείου πρωταθλήματος, ο προπονητής του τμήματος Καραουλάνης Αντώνιος, έχει στη διάθεση του κάθε διαθέσιμη ώρα προπόνησης στο ΔΑΚ Σταυρούπολης, δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προσδοκίες, ενώ οι αθλήτριές μας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, τόσο στις μεσημεριανές όσο και στις βραδινές προπονήσεις. 
Η ομάδα προέρχεται από την 2η θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος παγκορασίδων, της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ενώ οι εμπειρίες των αθλητριών εμπλουτίστηκαν από την συμμετοχή τους στην άκρως επιτυχημένη πορεία του γυναικείου τμήματος, που σταμάτησε λίγο πριν τα μπαράζ ανόδου στην Α1.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης θα αντιμετωπίσει στο Φιλίππειο της Βέροιας, την Τετάρτη 11 Μαϊου, στις 17:00, το ιστορικό σωματείο του Αμύντα Αμυνταίου
Ο δρόμος προς το final-6 του πανελληνίου πρωταθλήματος θα έχει άλλη μία στάση. 
Ο νικητής του αγώνα της Βέροιας θα αντιμετωπίσει σε ημερομηνία που θα ορίσει η Ο.Χ.Ε., την ομάδα της Προσοτσάνης.
Η ομάδα μας θα ταξιδέψει με λεωφορείο, στην όμορφη Βέροια, την ερχόμενη Τετάρτη και θα είναι χαρά μας, όσοι φίλοι επιθυμούν να ταξιδέψουν μαζί μας, για να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια. 
Δηλώστε μας τη συμμετοχή σας.