Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

3/4/16

ΑΠΟΛΛΩΝ ...ΟΜΑΔΑ - ποίημα !!!

Για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, φιλοξενήσαμε, την ομάδα της Νέας Ελβετίας.
Δεν αποτέλεσε αυτοσκοπός η μεγάλη διαφορά στον συγκεκριμένο αγώνα, Είχαν προηγηθεί, στην αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, δύο μεγάλες νίκες με 35-21 και 33-13, απέναντι στην ομάδα της Νέας Ελβετίας, αφού το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται φέτος σε τρεις γύρους.
Με αρκετές απουσίες σήμερα, η ομάδα μας πέτυχε το στοίχημα! 
Η συγκέντρωση για εξήντα λεπτά και η χρησιμοποίηση όλων των αθλητριών, σε διαφορετικές θέσεις και με διαφορετικά αμυντικά συστήματα.
Δημιουργήθηκε μια επιμέρους κατάκτηση στόχων ανά 5λεπτο, με διαφορετικές συνεχώς αμυντικές προσαρμογές. Με αυτόν τον τρόπο ο αγώνας, από ένα μίζερο και μονοδιάστατο, ίσως και βαρετό παιχνίδι, που πολλές φορές έχει την παγίδα να φέρει τον "εύκολο" αντίπαλο να διεκδικεί την νίκη, μετατράπηκε σε ένα δυνατό τεστ με πολλούς στόχους.
Ακόμη και για τρία μόλις λεπτά χρησιμοποιήθηκε άμυνα, απλά για να μπει και αυτή η διάταξη, στην φαρέτρα της ομάδας, για τα παιχνίδια που έπονται.
Χωρίς τραυματισμούς ο ΑΠΟΛΛΩΝ έφτασε εκ' του ασφαλούς, σε μια ακόμη νίκη, με το εντυπωσιακό σκορ 41-12, χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά, όλη την δύναμη του πάγκου!   
Οι αθλήτριές μας έχουν μάθει να δουλεύουν συλλογικά. Η δημιουργία αιφνιδιασμών με αλλεπάλληλες πάσες, μεταξύ τριών και τεσσάρων αθλητριών, αποτελεί ύμνο στην ΟΜΑΔΑ !!! 
Είναι η απόρροια της ομάδας - ποίημα, που ονειρευόμαστε εμείς που αγαπάμε, αυτό το υπέροχο άθλημα!