Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

5/3/16

Ήσυχο απόγευμα με Παναθλητικό

Η μέρα ξεκίνησε με την αναμέτρηση Παναθλητικός - ΑΠΟΛΛΩΝ (14-20) για το πρωτάθλημα παγκορασίδων, έκλεισε με τον αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ - Παναθλητικός στις κορασίδες. 
Η ομάδα του Παναθλητικού που μετά την αποχώρηση της παλαιάς διοίκησης κάνει ένα νέο ξεκίνημα, βρέθηκε στο ΔΑΚ Σταυρούπολης. Ο Παναθλητικός παραδοσιακά μας υποδεχόταν πάντα με πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, που αρκετές φορές έφερναν τραυματισμούς σε αθλήτριές μας.
Η αλλαγή φρουράς στην ομάδα των Συκεών, μας χαροποίησε ιδιαίτερα αφού οι κοπέλες παίζουν πλέον καθαρό χάντμπολ χωρίς "βρώμικα" και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα. 
Οι αγαπητοί μας φίλοι της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. δεν χρειάστηκε να σηκωθούν από την καρέκλα τους παρά μόνο μία φορά σε ένα άτυχο μαρκάρισμα ακριβώς με την συμπλήρωση του αγώνα. Ευχαριστούμε !  
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ξεκίνησε δυνατά και σε αυτό το παιχνίδι και  στο 15λεπτο ο φωτεινός πίνακας έδειχνε 10-1. Η διαφορά δυναμικότητας έδωσε για άλλη μια φορά την ευκαιρία για αλλαγές σε συστήματα και το σκορ σταμάτησε στο 19-4 με την συμπλήρωση του ημιχρόνου.
Προσφέροντας όμορφο θέαμα οι κοπέλες μας, φιλοδώρησαν με άλλα 20 τέρματα την ομάδα του Παναθλητικού, στο δεύτερο ημίχρονο, σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε χωρίς δίλεπτο αποκλεισμό, χαρακτηριστικό του όμορφου και καθαρού θεάματος που πρόσφεραν και οι δύο ομάδες.
Τελικό σκορ 39-11.
Το ενδιαφέρον πλέον μεταφέρεται στο Κιλκίς στις αρχές του Απριλίου όπου η ομάδα μας θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα και θα περιμένει, έπειτα, τον αντίπαλο της, στους αγώνες μπαράζ, για την πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων.