Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

10/2/14

Χάντμπολ επί 4 από τις ακαδημίες μας

Άλλο ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για τις ακαδημίες μας, ολοκληρώθηκε και μας άφησε μια γλυκόπικρη, αυτή τη φορά, γεύση.

Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει τα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών, που είναι όμως εξίσου σημαντικά και συναρπαστικά, να γίνονται χωρίς διαιτητές και γραμματεία. Έτσι οι ομάδες αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας τους αγώνες.

Κι όπως λέει μια παλιά παροιμία "δώσε θάρρος στον χωριάτη..."

Είναι τιμή μας, και το αναφέρουμε απλά για την ιστορία, ότι φέτος δεν σφυρίξαμε αγώνα των ομάδων ούτε μία φορά. Αλλά αφήνουμε τους πάντα "πρόθυμους" αντιπάλους μας να κάνουν τον άρχοντα του αγώνα και φυσικά με ότι αυτό συνεπάγεται...

Αυτό το σαββατοκύριακο η γλυκιά γεύση ήρθε από την παρουσία και πάλι όλων των ηλικιακών μας τμημάτων.

Η πικρή γεύση, χωρίς να αποτελεί φυσικά εμπόδιο στην ανάπτυξή μας, είναι από την ανάρμοστη συμπεριφορά ανθρώπων που "βοηθάνε" το άθλημα διαιτητεύοντας αγώνα της ομάδας τους...

Ξεκινάμε λοιπόν τον απολογισμό της αγωνιστικής :

Με το μυαλό μας στον αποκριάτικο χορό της ομάδας που έρχεται (21 Φεβρουαρίου), είχαμε τρομακτική διάθεση για να παίξουμε και να χαρούμε το όμορφο άθλημα.

Ήττα αλλά με πολύ καλές εντυπώσεις για τους Παμπαίδες μας, από την ισχυρή ομάδα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα παρουσιάστηκε χωρίς κανονικό τερματοφύλακα λόγω ίωσης και παρ'όλα αυτά το 37-20 μόνο άσχημο σκορ, δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Ισοπαλία για άλλο ένα παιχνίδι για τα Μίνι αγόρια μας (20-20), με την ομάδα του Πανοράματος αυτή τη φορά. Τα αγόρια μας αν και βρίσκονται στο άθλημα λιγότερο από 2 μήνες, κατάφεραν να αντιμετωπίζουν άξια αντιπάλους με μεγαλύτερη εμπειρία και φυσικά έπεται συνέχεια...

Τα Μίνι Κορίτσια μας αντιμετώπισαν την πάντα δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα της Πυλαίας. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο πρώτο 15λεπτο (4-8), με αντεπίθεση διαρκείας "αναγκάσαμε" τον διαιτητή του αγώνα, να μας κλέψει την νίκη με αλλεπάλληλα πέναλτυ και ανάποδα σφυρίγματα.
Μάλιστα όταν του είπαμε ότι πρώτη φορά βλέπουμε τόσο κακή διαιτησία σε ηλικιακό παιχνίδι φέτος, μας ειρωνεύτηκε, προτείνοντας μας να κάνουμε τα παράπονα μας μέσω της ιστοσελίδα μας.
Ασχολίαστο φυσικά!

Για το κερασάκι στην τούρτα, αφήσαμε τις υπέροχες, για άλλη μια φορά, Παγκορασίδες μας, που σκόρπισαν με το εξωπραγματικό 31-4 την ομάδα του Πανοράματος.