Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

29/6/17

Στο Άργος οι Παμπαίδες

Ήδη έχει καλοκαιριάσει για τα καλά, αλλά στο ΔΑΚ Σταυρούπολης, οι Παμπαίδες μας προετοιμάζονται, για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη, από τις 3 μέχρι και τις 8 Ιουλίου.
Μια υπέροχη διοργάνωση που καλείτε "danaon cup" και πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια με απόλυτη επιτυχία στο όμορφο Άργος.
Ταυτόχρονα με την τελική φάση των Παμπαίδων διεξάγεται και αυτή των Παγκορασίδων.

Η ομάδα μας θα βρεθεί στο μαγευτικό Άργος με το τμήμα Παμπαίδων, για να διεκδικήσει το καλύτερο, πέρα από την συμμετοχή, που από μόνη της αποτελεί τιμητική διάκριση.

Όλη η πόλη πραγματικά έχει κινητοποιηθεί για αυτή την πολύ μεγάλη γιορτή του αθλήματος.
Τριανταπέντε ομάδες αγοριών και κοριτσιών θα βρεθούν για πέντε μέρες στο Άργος και η ατμόσφαιρα θα γεμίσει χάντμπολ.

Η διοργάνωση θα φέρει κέρδη στις τοπικές επιχειρήσεις και φυσικά θα προσπαθήσουν όλοι μαζί για την καλύτερη δυνατή παρουσία.

Διοργανωτές του φετινού Danaon Cup είναι η Επιτροπή Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και ο Διομήδης Άργους, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου (Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας), τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, τον Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Τουρισμού Τολού.
Την Δευτέρα 3 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου, θα γίνει η καθιερωμένη τελετή έναρξης με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. 

...και μετά την γιορτή ξεκινά η πραγματική γιορτή του αθλήματος!!!

Δεκαοχτώ ομάδες έχουν χωριστεί σε έξι ομίλους για να φτάσουμε στις 8 Ιουλίου στον Πρωταθλητή Ελλάδος :



Δείτε το όμορφο βίντεο παρουσίασης, που ακολουθεί, για την τελική φάση και μεταφερθείτε μαζί μας, στην καλοκαιρινή γιορτή του αθλήματος :


Η επίσημη ιστοσελίδα της τελικής φάσης Danaon cup, όπου σύντομα θα γεμίσει με τα νέα των ομάδων της φετινής περιόδου και η σελίδα της τελικής φάσης στο facebook.