Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

9/6/17

Συνάντηση Γνωριμίας

Με πρωτοβουλία της ομάδας "νοιά-Ζω-μαι για την πόλη μου" και της "ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Παύλου Μελά - Κορδελιού Ευόσμου - Θεσσαλονίκης" πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με την παρουσία φορέων, συλλόγων και εθελοντικών ομάδων της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας και Περιβαλλοντικού δικτύου Δήμου ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ - Αθανάσιος (Σάκης) Λαζαρίδης μας τίμησε με την παρουσία του.


Στη συνάντηση πήραν μέρος οι : Αστικοί καλλιεργητές ΠΕΡΚΑ Καρατάσιου, Μέριμνα Ζωής, Συνύπαρξη, Μιλάμε για τον Αυτισμό, Δυτικής Θεσσαλονίκης Νέο ΙΝΚΑ, ΠΕΛΙΤΙ, ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης, Αρμενίζοντας στην ζωή, Α.ΚΡ.Α. Αγωνίσου κρατήσου στη ζωή αγάπησέ την, Οικονομική ΛΕΣΧΗ Γιώργου ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΝΟΙΑ-ΖΩ-ΜΑΙ για την Πόλη μου, θεατρική ομάδα Σκηνοβάτες Δυτικής Θεσσαλονίκης.


Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης ήταν εκεί με την υπεύθυνη επικοινωνίας Χωρίκη Βικτωρία.


Ήταν επίσης μια ευκαιρία να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κο Κυριακίδη για την παραχώρηση του χώρου όπου θα συστεγαστούμε μαζί με την ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α., την εθελοντική ομάδα "Μιλάμε για τον Αυτισμό", το Νέο ΙΝΚΑ και την θεατρική ομάδα Σκηνοβάτες.

Ο υπέροχος χώρος διαθέτει γραφεία, μια μεγάλη αίθουσα συναντήσεων αλλά και ...πάλκο για θεατρικές πρόβες αλλά και παρουσιάσεις.

Το ερχόμενο δεκαήμερο ελευθερώνετε ο χώρος από το υλικό της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. και θα γίνει καθαρισμός, συμμάζεμα και περιποίηση από τα μέλη όλων των ομάδων.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την συνάντηση :