Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

4/12/16

Εξωπραγματικό σκορ στο ντέρμπυ με την Πυλαία


Είναι οι αγώνες που καθηλώνουν ακόμη και τους ουδέτερους παρατηρητές. 
Οι αγώνες που προσελκύουν τους λάτρεις του αθλήματος. 
Είναι τελικά οι αγώνες διαφήμιση του ωραιότερου αθλήματος στον κόσμο! 
Οι Νεανίδες μας, φιλοξένησαν την ομάδα της Πυλαίας.
Κρατά χρόνια αυτή η άτυπη κόντρα πάντα με ευγενή άμυλα και σε αθλητικά πλαίσια. 
Μετά τις πρώτες αναγνωριστικές επιθέσεις, τα κορίτσια της Πυλαίας έδειξαν ότι μπήκαν πιο γρήγορα στην ψυχολογία του αγώνα και εκμεταλλευόμενες την πρώτη, δίκαιη, δίλεπτη αποβολή στην ομάδα μας,  βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, με ένα προβάδισμα τριών τερμάτων, 2-5.
Είναι η στιγμή που η απειρία παλαιότερων ετών, στοίχιζε στα ταλαντούχα κορίτσια μας, ακόμη και την νίκη. Όμως ο καιρός έχει δυναμώσει και έχει προσθέσει εμπειρία στα κορίτσια μας, που απέναντι στην έμπειρη και δυνατή ομάδα της Πυλαίας, βρήκαν το κουράγιο να κάνουν ΑΜΕΣΑ, την ολική ανατροπή. 
Το μουδιασμένο ξεκίνημα με το σκορ στο 2-5, με ένα εκπληκτικό ρυθμό της ομάδας, που πραγματικά πετούσε για δέκα ολόκληρα λεπτά και επιμέρους σκορ 9-1, διαμορφώθηκε στο 11-6 μόλις στο 18ο λεπτό. 
Το ημίχρονο έκλεισε στο 18-13, και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, στο δεύτερο ημίχρονο, των πολύπειρων αθλητριών της Πυλαίας, η διαφορά δεν κατέβαινε, για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με το το εξωπραγματικό, για τέτοιου είδους αγώνες, σκορ 36-29.
Μπράβο σε όλα τα κορίτσια!!!
Μπορείτε να μας δώσετε ακόμη μεγαλύτερες χαρές!!!
Συνεχίζουμε....