Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

21/11/16

Συναρπαστικός αγώνας στην πρεμιέρα των γυναικών


Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών, φιλοξενήσαμε την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.
Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας, που διατηρούσε μια διαφορά ασφαλείας, που έφτανε όμως μέχρι και τα δύο τέρματα. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα, για πρώτη φορά, στο σκορ (8-9), που τελικά αποδείχθηκε τεράστιο.
Αρκετά λάθη στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, δεν μας άφησαν όχι μόνο να πάρουμε τη νίκη, αλλά ούτε και να αγγίξουμε την ισοπαλία. 
Στον αγώνα πραγματική διαφήμιση για το άθλημα, από την εξέλιξη και την διακύμανση του σκορ, νικητής αναδείχθηκε αυτός που έδειξε την μεγαλύτερη ψυχραιμία.
Κορυφαία στιγμή το χρονικό σημείο 15’ πριν την λήξη, όπου δεν εκμεταλλευτήκαμε τις δύο δίλεπτες αποβολές, που δόθηκαν σε αθλήτριες του ΑΡΗ και η διαφορά στο σκορ, παρέμεινε στα δύο τέρματα. Η ομάδα του ΑΡΗ ήταν αποτελεσματική εκεί που έπρεπε και κράτησε την διαφορά του ενός τέρματος, που έχτισε με την ολοκλήρωση του 1ου ημιχρόνου (8-9). Τελικό σκορ 16-17.

Αρκετά καλή η διαιτησία του αγώνα.