Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

28/11/16

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη με ΠΑΟΚ

Έφτασε τέλος Νοεμβρίου για να νιώσουμε το γεμάτο αγώνες και συγκινήσεις Σαββατοκύριακο. Τα πρωταθλήματα άργησαν, όπως είναι γνωστό, να ξεκινήσουν και ήταν το πρώτο σαββατοκύριακο, με την μεγαλύτερη αγωνιστική δράση.


Η αρχή έγινε το Σάββατο στο γήπεδο της Μίκρας!
Οι  Παμπαίδες βγήκαν για πρώτη φορά στην ...σκηνή με την φανέλα της ομάδας, μιας και το τμήμα συστάθηκε πριν λίγους μήνες. Το υλικό είναι εκπληκτικό και η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα! 
Η ομάδα του ΠΑΟΚ, έμεινε από την αρχή (1-3 στο 5') πίσω στο σκορ, χάρη στην πολύ καλή άμυνα της ομάδας μας. 
Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ οι αντίπαλοί μας έβλεπαν δύο αθλητές τους, σχεδόν ταυτόχρονα, να δέχονται δίλεπτο αποκλεισμό, η διαφορά στο σκορ ήδη είχε αρχίσει να ξεφεύγει. Οι αθλητές μας δεν έδειξαν όμως την απαραίτητη σοβαρότητα σε εκείνο το χρονικό σημείο, με αποτέλεσμα να κλείσει η ψαλίδα και έτσι  να δώσουμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ, να σκέφτεται την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ! 
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ συνέχισε το ίδιο δυνατά και στην επανάληξη και το τελικό σκορ 22-27 θεωρείται δίκαιο.
Χαρακτηριστική της ποιότητας και του ήθους των αθλητών μας, είναι η φάση όπου αθλητής του ΠΑΟΚ, έχει πέσει και η ομάδα μας ξεκινά αιφνιδιασμό. Βλέποντας οι αθλητές μας τον πεσμένο αντίπαλο, σταμάτησαν την ενέργεια και παρά το κρίσιμο σημείο του αγώνα, ανάγκασαν με την πράξη τους αυτή, την διαιτητή του αγώνα, να διατάξει διακοπή για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο παίκτη.