Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

29/5/16

Περιμένοντας το final-6 - Καλό καλοκαίρι!!!

Κορασίδες
Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων μας, για την περίοδο 2015-2016. Απομένει η παρουσία των κορασίδων μας, στο final-6 που θα πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, σε τοποθεσία που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. 
Ο σύλλογός μας βρίσκεται ήδη ανάμεσα στα μεγαθήρια του αθλήματος. 
Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, ΓΑΣ Καματερού, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Αρίωνας Πτολεμαϊδας, Πυλαία και ο ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης, υπόσχονται εντυπωσιακό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις, στους αγώνες που θα κρίνουν τον πρωταθλητή Ελλάδος.
Σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το final-6, καθώς και την τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί, μόλις αυτό δημοσιοποιηθεί από την Ο.Χ.Ε.
Παγκορασίδες
Οι παγκορασίδες μας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ύμνος στο ομαδικό παιχνίδι, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ε.Σ.Χ.Θ., αποσπώντας πάρα πολύ καλές κριτικές, την πρώτη ουσιαστικά χρονιά που παρουσιάστηκαν σε επίσημους αγώνες. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από παλαιότερες αθλήτριες αλλά και νέες που γρήγορα ενσωματώθηκαν άριστα, παρουσίασε ένα σύνολο με τεράστια επιθετική πολυφωνία και δίκαια έφτασε στην πρώτη θέση, κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους με ιδιαίτερη άνεση.
Α2 Εθνική Γυναικών
Το γυναικείο μας τμήμα αγωνίστηκε φέτος με κύριο στόχο την προετοιμασία των κορασίδων. Η ομάδα αποτελείται από έμπειρες αθλήτριες. Οι περισσότερες κοπέλες που βρίσκονται στο τμήμα, έχουν αρκετά βαρύ βιογραφικό και βοήθησαν πάρα πολύ, στα πρώτα βήματα των κορασίδων μας, που βρέθηκαν για πρώτη φορά, στα σαλόνια της Α2 εθνικής κατηγορίας.  Οι προσδοκίες άρχισαν να γιγαντώνουν, όταν η ομάδα άρχισε να δείχνει, ότι πέρα από εμπειρίες, μπορεί να... κερδίζει και παιχνίδια. Από την μέση του πρωταθλήματος, ξεκίνησε ένα εκπληκτικό "σερί" νικών, που μας οδήγησε να διεκδικούμε, μέχρι και το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα, την συμμετοχή μας, στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α1 εθνική κατηγορία. 
Οι μεγάλες νίκες απέναντι σε Κατερίνη, Νέα Ελβετία αλλά και Άρη στον αγώνα που προηγήθηκε του τελικού, όπως και οι ήττες με δύο τέρματα από την πανίσχυρη ομάδα του Πανοράματος, δίνουν στην ομάδα την καλύτερη διαπίστευση, για την ακόμη καλύτερη συνέχεια.
Β' Εθνική Ανδρών
Στον αντίποδα, το ανδρικό μας τμήμα, αν και ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, λόγω του πολύ δυνατού "ρόστερ", για άλλη μια φορά, δεν κατάφερε να διεκδικήσει ότι του αναλογούσε, μέσα στο γήπεδο. Γεγονότα, που δεν θα εμφανιστούν πλέον στην οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ, οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση για την επανασύσταση, από μηδενική βάση, ενός νέου ανδρικού τμήματος. Ο νέος προπονητής, που θα ανακοινωθεί σύντομα και επισήμως, ήδη έχει ενισχύσει το τμήμα με "βαριά" ονόματα του αθλήματος, ενώ συγχρόνως έχει ξεκινήσει επικοινωνία με αθλητές που έχουν φορέσει κατά καιρούς τη φανέλα του συλλόγου.
Δίπλα στους προπονητές των ακαδημιών μας και κυρίως στον Καραουλάνη Αντώνιο, θα βρεθούν την νέα χρονιά και άλλοι καταξιωμένοι προπονητές, ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο σύλλογος να παρουσιαστεί σε όλα τα πρωταθλήματα αγοριών και κοριτσιών, με τις καλύτερες προσδοκίες. 
Τα γραφεία του Συλλόγου είναι πλέον γεγονός. 21 χρόνια μετά την ίδρυση του, ο ΑΠΟΛΛΩΝ αποκτά ένα ακόμη σημείο αναφοράς, πέρα από το ΔΑΚ Σταυρούπολης. Ο υπέροχος χώρος που συνδυάζει γραφεία και χώρο συνεδριάσεων και σεμιναρίων, θα αποτελέσει ένα κομβικό κομμάτι, για την ταυτόχρονη ανάπτυξη και του πολιτιστικού μας τμήματος. 
Η συνεργασία μας με το Tae Kwon Do Center, ήδη, ξεκίνησε με το τμήμα των κορασίδων, που θα προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο, για το final-6.
Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων, θα συνεχιστούν, μέχρι και τα μέσα Ιουνίου, εμείς όμως βλέποντας τον καιρό, που αρχίζει να συμβαδίζει με το ημερολόγιο, θα σας ευχηθούμε...             

Καλό Καλοκαίρι!!!