Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

25/4/16

Συγκρατημένη απογοήτευση!!!

Μια μικρή παρέα ανθρώπων χωρίς ιδιαίτερη στήριξη, κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα, που συμπεριλαμβάνεται ήδη στις μεγάλες δυνάμεις της γυναικείας χειροσφαίρισης.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ξεκίνησε μια δύσκολη χρονιά και έφτασε να διεκδικεί το όνειρο, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.
ΑΡΗΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ για ένα εισιτήριο στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α1 εθνική κατηγορία.
Εξήντα λεπτά όλη η χρονιά! 
Ο αγώνας είχε ειδικό βάρος, το οποίο δυστυχώς αρκετές κοπέλες της ομάδας μας δεν κατάφεραν να σηκώσουν. 
Οι αρχικοί σχεδιασμοί είχαν γίνει και κάθε πλάνο έφερνε νικήτρια την ομάδα μας. Όμως ο συνδυασμός της πολύ κακής ψυχολογίας, του υπέρμετρου άγχους, αλλά και της κούρασης ορισμένων αθλητριών μας, που ήρθαν απ'ευθείας από την εργασία τους στο γυμναστήριο, οδήγησαν σε ένα τραγικό ξεκίνημα.
Το ίδιο άσχημο ξεκίνημα είχαμε ζήσει και στον αγώνα με την ομάδα του Πανοράματος όπου το 5-0, είχε κλείσει στο 14-13 στο ημίχρονο.
Αυτή τη φορά όμως όλα λειτούργησαν ακόμη πιο άσχημα. Μπορεί η κερκίδα να έβλεπε έναν γεμάτο πάγκο, αλλά οι επιλογές λόγω των παραπάνω συνθηκών ήταν ελάχιστες.
...και φυσικά από έναν τόσο σημαντικό αγώνα για κανένα λόγο...

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ!!!

Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο ακέραιο το νεκρό ξεκίνημα της ομάδας μας και να πάρει χωρίς να κοπιάσει ένα εξωπραγματικό προβάδισμα με 1-6 και 4-10, που έκλεισε στο απογοητευτικό 6-12 στο ημίχρονο.

Η Κ.Ε.Δ. είχε αποδεχτεί στην αρχή της εβδομάδας το αίτημά μας, να αξιολογηθεί ο αγώνας και να τον διευθύνουν διαιτητές κατηγορίας Α1. Η επανάληψη μας δικαίωσε!!!
Η ομάδα μας αν και πίεσε για να μειώσει την διαφορά χρεώθηκε μόλις με δύο (2) !!! δίλεπτες αποβολές στα 30 λεπτά. Από την άλλη πλευρά η ομάδα που είχε το κεφάλι στο σκορ από τρελές συγκυρίες, για να συντηρήσει με νύχια και με δόντια την νίκη. αναγκάστηκε να αγωνιστεί αντιαθλητικά. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΑΡΗ που βρέθηκε να προηγείται και με επτά (7) τέρματα, χρεώθηκε με  οκτώ (8) !!!!!! δίλεπτες αποβολές, με δύο !!!!!! (2) κόκκινες κάρτα και με μία (1) απευθείας κόκκινη κάρτα. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.
Αναλογιζόμαστε τι θα γινόταν αν στο συγκεκριμένο αγώνα δεν ερχόταν αξιολογημένοι διαιτητές Α1.
Δυστυχώς καταφέραμε με την σημερινή μας εμφάνιση, στο πρώτο ημίχρονο, να αναστήσουμε μια ομάδα που παρά την "μεγάλη της ιστορία", δεν έχει δρόμο πλέον να διαβεί. 
Ελπίζουμε το πάθημα να γίνει για όλες και για όλους μας μάθημα! 
Η ομάδα μας με 4/9 εύστοχα πέναλτυ και με ρεσιτάλ δοκαριών στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να χάσει ένα αποκλειστικά δικό της παιχνίδι με 20-22.
Είναι πλέον αργά για δάκρυα. 
Η απογοήτευση είναι σημαντική, μην την υποτιμάτε! 
Υποδηλώνει ότι υπήρχαν προσδοκίες!
Η χρονιά για το γυναικείο μας τμήμα, παρά την πικρή γεύση που άφησε ο τελευταίος αγώνας, χαρακτηρίζεται άκρως επιτυχημένη, καθώς φτάσαμε να θεωρούμε "αποτυχία" την μη συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ για την Α1.
Μετά την ολοκλήρωση των "μεγάλων" πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών, η σκυτάλη μένει στις κορασίδες που θα πρέπει να αναστηλώσουν ψυχολογία, αφού ρίχνονται στους αγώνες μπαράζ για την συμμετοχή τους στο final-6 και στις παγκορασίδες που παραμένουν μόνες πρώτες στο πρωτάθλημα και μάλιστα με διαφορά 5 βαθμών από την δεύτερη ομάδα!