Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

23/1/16

Με το μυαλό στο ...γόνατο του Δημήτρη

Οι καρδιές των θεατών, στο ΔΑΚ Σταυρούπολης, σταμάτησαν ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ - Μέγας Αλέξανδρος Αξιούπολης, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας ανδρών.
Σε μια ανύποπτη φάση ο αθλητής μας Μεταλλίδης Δημήτρης χτύπησε στο γόνατο, αλλά για πέντε λεπτά οι υποψίες μας ταξίδευαν σε πολύ δύσκολα μονοπάτια.
Ευτυχώς οι πρώτες ενδείξεις από τον κλινικό έλεγχο, έδιωξαν τις ανησυχίες και η κάκωση στο γόνατο του αγαπητού μας Δημήτρη, ελπίζουμε να μείνει σαν μια γλυκιά ανάμνηση της αποψινής νίκης.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΠΟΛΛΩΝ μπήκε στον πρώτο 30λεπτο πολύ δυνατά και με τις ομαδικές προσπάθειες να δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόϊ, η διαφορά σκόνταψε μόλις στα 7 τέρματα.
Σκορ ημιχρόνου 14-7.
Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου χαλάρωσε χωρίς ιδιαίτερο λόγο τις προσπάθειες των αθλητών μας, ενώ ταυτόχρονα η ομάδα της Αξιούπολης ξεκίνησε μια επιχείρηση με προσδοκία το απίθανο.
Η διαφορά είχε φτάσει και τα δέκα τέρματα αλλά με μια επίθεση διαρκείας που εξαπέλυσαν οι φιλοξενούμενοι η διαφορά στα τελευταία λεπτά έπεσε ακόμη και στα δύο τέρματα.
Ήταν αυτή η εναλλαγή της έντασης του αγώνα, που οδήγησε και στον ελαφρύ, ευτυχώς, τραυματισμό του αθλητή μας.
Τελικά η ηρεμία στις τελευταίες προσπάθειες έδωσε μια άνετη νίκη 22-16, όσο και αν θεωρητικά η ομάδα της Αξιούπολης φάνηκε να απειλεί και να νιώθει διεκδικητής της νίκης.
Στον αγώνα που ολοκληρώθηκε οι άνθρωποι της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ..Τ.Α. με πολυπρόσωπη παρουσία εθελοντών εγκαινίασαν την έναρξη μιας πολυεπίπεδης συνεργασίας με τον σύλλογό μας. Ο πρόεδρος της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. κος Μακαβός Γεώργιος που μας έχει καταπλήξει με τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία του, που πηγάζει από τις δράσεις και την αλληλεγγύη που πραγματικά αλλάζει το τοπίο της καθημερινότητας, μας έδωσε το στίγμα ότι πολλά απίθανα μπορούν να γίνουν πιθανά και μάλιστα στο πολύ κοντινό μέλλον.
Ακόμη μια φορά ξενύχτησε μαζί μας ο  ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας σε θέματα αθλητισμού, κος Λαλές Δημήτριος