Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

1/2/15

Άνδρες και Γυναίκες με Νέα Ελβετία

Η Κυριακή μετά το θεαματικό τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος έφερε δύο πολύ όμορφους αγώνες με πρωταγωνιστές τα τμήματα του ΑΠΟΛΛΩΝ με αντίπαλο την ομάδα της Νέας Ελβετίας.

Σχεδόν ταυτόχρονα τα τμήματα του συλλόγου μας, ανδρών (21:00 Μίκρα) και γυναικών (20:30 Σταυρούπολη), αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα τμήματα της Νέας Ελβετίας.

Το ανδρικό μας τμήμα επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση, μετά το πολύ καλό παιχνίδι με τον Δία και πολύ πιο άνετα από το τελικό σκορ (14-22), πέρασε και από το εμπόδιο της Νέας Ελβετίας.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πλέον η καλή κατάσταση των αθλητών μας, μετουσιώνεται σε όμορφες εμφανίσεις και άνετες νίκες!

Ο αγώνας αντίθετα του γυναικείου μας τμήματος με την Νέα Ελβετία, δεν προσφερόταν για καρδιακούς. 

Σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα μας ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ. Το σκορ αν και έφυγε και με τρία τέρματα υπέρ του γυναικείου μας, η διαφορά εξανεμίστηκε στο 30' (9-9).

Μετά από ένα χιτσοκικό δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας βρέθηκε να προηγείται με ένα τέρμα δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Η Νέα Ελβετία στην συνέχεια δέχτηκε μία δίλεπτη αποβολή!

Όλα έδειχναν ότι η νίκη χαμογελούσε στην ομάδα μας.

Και τότε καταφέραμε το ακατόρθωτο. Δεχτήκαμε σχεδόν αμέσως μια δίλεπτη αποβολή που ισορρόπησε ξανά την αριθμητική διαφορά, με την Νέα Ελβετία να ισοφαρίζει στο 18-18 ένα λεπτό πριν την λήξη.

Η τελευταία μας επίθεση οργανώθηκε νωρίτερα από ότι είχε συμφωνηθεί στο time-out και το χαμένο τετ-α-τετ, οδήγησε πολύ γρήγορα την μπάλα στις αθλήτριες της Νέας Ελβετίας, που με ένα τρελό γκελάρισμα στο τελευταίο σουτ, κατάφερε μια μεγάλη νίκη.

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις αθλήτριες, που για ένα ακόμη σαββατοκύριακο μας γέμισαν με όμορφα συναισθήματα, παρά την πικρή ήττα, αφού στο σύλλογό μας πρώτη και μεγάλη νίκη είναι η συμμετοχή και η χαρά του παιχνιδιού.

...συνεχίζουμε!!!