Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

...στην Σταυρούπολη το handball έχει ...όνομα!!!

12/5/14

Έπεσε η αυλαία στα ηλικιακά

Ένα όμορφο καλοκαιρινό σαββατοκύριακο πέρασε και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και την ικανοποίηση ότι στον ΑΠΟΛΛΩΝ η προσπάθεια ανταμείβεται.

Με τρεις αγώνες χειροσφαίρισης στο ΔΑΚ Σταυρούπολης, έκλεισε η απολύτως  επιτυχημένη χρονιά για τα ηλικιακά μας τμήματα.


Οι Παγκορασίδες μας για άλλο ένα σαββατοκύριακο είχαν διπλό αγώνα, κάτι που έγινε αναγκαστικά για όλες τις ομάδες ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα κανονικά.

Οι Παγκορασίδες μας που αποτελούν και φέτος ένα από τα στολίδια του συλλόγου μας, φιλοδώρησαν με 40 γκολ την ομάδα του ΑΡΗ και πάλεψαν για την νίκη με την πολύ δυνατή ομάδα της Πυλαίας.

Η εμφάνιση της ομάδας μας, σαφώς καλύτερη του πρώτου αγώνα, αφήνει παρακαταθήκη για την δυνατή συνέχεια.

Τα μίνι κορίτσια μας κυνήγησαν σε όλο τον αγώνα το παιχνίδι και κυριολεκτικά έπνιξαν στην ασφυκτική άμυνα, την καλοστημένη ομάδα σε άλλους αγώνες, ομάδα του Πανοράματος.

Με κάλυψη σε όλους τους χώρους αλλά και στα άτομα, το γήπεδο έμοιαζε αποκλεισμένο για την αντίπαλη ομάδα.

Η επιθετική πολυφωνία και η έλλειψη εγωισμού για το ποια αθλήτρια θα πετύχει το γκολ, αναδεικνύουν την ΟΜΑΔΑ σε όλο της το μεγαλείο.

Οι Παμπαίδες μας αντιμετώπισαν την πολύ δυνατή ομάδα της Πυλαίας. Για άλλη μία αγωνιστική η ομάδα παρουσιάστηκε με ελλείψεις, και οι ετοιμοπόλεμοι αθλητές μας, από το τμήμα των μίνι αγοριών, τάχθηκαν στο πλευρό τους.

Τα μίνι αγόρια μας δεν χρησιμοποιήθηκαν βοηθητικά και συμπληρωματικά, αλλά αντίθετα ακόμα και από τις θέσεις της περιφέρειας βοήθησαν στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας.

Οι Παμπαίδες για άλλη μια φορά μπήκαν στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και πάλεψαν κατόπιν εορτής. 

Τα μίνι αγόρια αγωνίστηκαν σε ένα μικρό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες να αποσύρουν τη συμμετοχή τους. Παρ'όλα αυτά αφήνουν τις καλύτερες προσδοκίες για μια όμορφη συνέχεια.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τελείωσαν και μένει να οριστεί η τελική φάση για την ομάδα των Παγκορασίδων. 

Ο χρόνος που απομένει θα πρέπει να μοιραστεί στο διάβασμα, την προπόνηση, την καλή παρέα και την οικογενειακή ζεστασιά.

Μέχρι την επόμενη αγωνιστική χρονιά, εμείς απλά ευχόμαστε....

Καλό Καλοκαίρι!!!